Free SoftDesktop Virtual versiune 1.0 - Download

Aveti prea multe ferestre sunt deschise pe desktop? Virtual Desktop va creeaza mai multe desktopuri unde va puteti porni aplicatiile si va ajuta sa navigati in aceste desktopuri folosind o combinatie simpla de taste; totul este raspid si usor.

Virtual Desktop nu este o aplicatie care controleaza vizibilitatea ferestrelor (window manager); aplicatiile din desktopurile gestionate sunt "independente"; de exemplu puteti rula doua instante de taskmanager in desktopuri diferite

Programul Desktop Virtual ruleaza pe platforme Windows NT/2000/XP/2003 (nu pe windows 95/98/Me) si are nevoie doar de 2MB sa functioneze. Aplicatia este gratuita iar sursele ei sunt disponibile in directorul de instalare.

De ce aplicatia Desktop Virtual este mai buna decat altele de acest gen:
- este o aplicatie gratuita; toate pe care le-am gasit cu ajutorul lui Google erau pe bani.
- sursele aplicatiei va pot ajuta sa il ajustati conform nevoilor dvs.
- ruleaza ca un serviciu - este nevoie doar de o singura aplicatie (serviciul) sa ruleze pentru gestionarea desktop-urilor.

Apasati pe imaginea urmatoare pentru descarcare.

SourceForge.net Virtual Desktop Download

Daca aveti sugestii sau ati intampinat erori, intrati pe forumul de la softpedia facand click aici.

Alte programe realizate de noi:
Dictionar gratuit pentru Windows, Dictionar gratuit pentru Linux, 700 Jocuri Flash Gratuite , 1000 Carti de citit gratuite in limba engleza, 235.000 Versuri de melodii, Open source Virtual Desktop, 11.000 Glume, Dex - Dictionar Roman Explicativ